Perjantai 15.11.2013 08:18
kuva

Avauksellaan maaliskuussa 2013 hurjan kiinnostuksen herättänyt Lisenssi=Bisnes-seminaari järjestetään uudelleen tammikuussa 2014.



Hyvä hahmo, tarina ja brändi voidaan tuotteistaa monin eri tavoin. Onnistunut brändiyhteistyö voi siivittää tuotteesi kysyntää ja tehdä kulttihahmostakin uuden suursuosikin. Tule kuulemaan, miten pienestä tarinasta kasvatetaan menestystuote ja mitä kaikkea lisensoinnin maailmaan mahtuu. Luvassa uusia oivalluksia, kullanarvoisia vinkkejä ja tiukkaa asiaa!

Avauksellaan maaliskuussa 2013 hurjan kiinnostuksen herättänyt Lisenssi=Bisnes-seminaari järjestetään uudelleen tammikuussa 2014. Kun ensimmäisessä seminaarissa avattiin yleisön silmät alan laajuuteen ja potentiaaliin, tuodaan nyt entistä konkreettisemmin esiin alan toimijoita ja toimintatapoja. Puhujina jälleen alan ammattilaisia kotimaasta ja ulkomailta.

Tule kuulemaan esimerkiksi Anna Lisa McBriden esitystä fudiksen kansainvälisten huippujengien lisensoinnista ja Markku Varhelan ohjeita sopimusneuvotteluihin. Osallistu myös iltatilaisuuteen seminaarin jälkeen!

Ennakkoliput nyt myynnissä. Seminaariohjelma täydentyy lähiviikkoina.

Tervetuloa mukaan!

Lue lisää vuoden 2014 seminaarista.

« takaisin