Verkosto


Luova Suomi on valtakunnallinen luovien alojen ja luovan talouden verkosto, joka tarjoaa aktiivista tilaa toimia, näkyä ja vaikuttaa sekä vaihtaa tietoa ja kokemuksia - luovien alojen toimijoille ympäri Suomea! 

Tässä osiossa voit tutustua Luovan Suomen valtakunnallisiin yhteistyöverkostoihin: Luova Suomi -osatoteuttajiin, Luovien alojen kehittämisohjelman hankkeisiin ja Luovien alojen verkostoon (TEM).

Luovien alojen verkosto (TEM):
Työ- ja elinkeinoministeriön koordinoima Luovien alojen verkosto on yhteistyöverkosto luovien alojen yrittäjille ja toimijoille, kehittäjille ja elinkeinoelämän edustajille. Verkosto viestii järjestämistään valmennuksista, koulutuksista, tapahtumista sekä hyvistä käytännöistä ja toimintamalleista Luova Suomi -sivuston kautta.

Luovien alojen kehittämisohjelman hankkeet:
Luova Suomi koordinoi opetus- ja kulttuuriministeriön hallinnoimaa Luovien alojen yritystoiminnan kasvun ja kansainvälistymisen kehittämisohjelmaa. Ohjelmasta on rahoitettu 20 valtakunnallista luovien alojen kehittämishanketta.

Luova Suomi -osatoteuttajat:
Luovan Suomen osatoteuttajia ovat Helsingin ja Tampereen kaupungit, Jyväskylän seudun kehittämisyhtiö Jykes Oy sekä Seinäjoen kaupunki ja Sibelius-Akatemia. Luova Suomi tekee tiivistä yhteistyötä myös Luova Suomi Etelä-Savossa -hankkeen kanssa.

Produforum
Produforum on valtakunnallinen verkosto ruotsinkielisille luovien alojen toimijoille Suomessa. Toiminnan tarkoituksena on helpottaa ja kehittää ruotsinkielisten vapaiden ryhmien, taiteilijoiden sekä tuottajien työtä. Keskeinen kohtaamispaikka ja tietokanava Produforumin toiminnalle on Kulturforum.fi -sivusto. Alueellisia toimijoita ovat Produforum NylandProduforums riksProduforum Åboland, sekä Produforum Österbotten.


Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä ja tule mukaan tekemään luovaa ja innovaatiivista Suomea!