Creative Finland

Creative Finland - Uutta luovaa kasvua!

Työ- ja elinkeinoministeriön koordinoimalla Creative Finland -toiminnalla edistetään luovan talouden hyödyntämistä eri toimialoilla niiden kilpailukyvyn vahvistamiseksi.

Creative Finland-aktivointitoimilla kehitetään luovan talouden, aineettoman omaisuuden ja näiden talouskasvuvaikutusten tunnistettavuutta sekä lisätään tietoa aineettoman arvonluonnin merkityksestä Suomen kansantaloudelle ja kilpailukyvylle.

Toiminnalla tehostetaan viestintää ja tehdään tunnetuksi aineettoman arvonluonnin yhteiskunnallisia ja taloudellisia vaikutuksia.

Creative Finland -verkostotoiminnalla luodaan yritys- ja kehittäjälähtöisesti osaamisyhteisöjä, joissa mahdollistetaan monialainen kohtaaminen ja tuetaan monialaista yrityskehitystä. Lisäksi jalkautetaan Aineettoman arvonluonnin toimenpideohjelman sekä pohjoismaisen elinkeinopoliittisen luovan talouden kärkihankkeen toimenpiteitä sidosryhmiin.

Yhteydet kansallisiin ohjelmiin ja pilotteihin sekä luovan talouden kotimaisiin ja kansainvälisiin toimijoihin ovat olennainen osa toimintaa.

 


 

Toimintamuotoja

RIKASTAMO

Luovat tilat

LUOTU-päivät

Työkalupakki 

 

 

Ota yhteyttä!

Creative Finland

Verkostojohtaja
Anu-Katriina Perttunen
anu-katriina.perttunen(at)creativefinland.fi
044 5345 285

 

Työ- ja elinkeinoministeriö

Neuvotteleva virkamies
Petra Tarjanne
petra.tarjanne(at)tem.fi
02 9506 3691

Ajankohtaista

 • Creative Business Cup

  Perjantai 14.11.2014 16:03

  Creative Business Cup on kansainvälinen kilpailu, jossa haetaan ainutlaatuisia bisnesideoita luovilta aloilta. Kisa järjestetään Kööpenhaminassa 17.-19.11.2014.

 • KreaNord Investors -työpaja

  Perjantai 26.9.2014 12:49

  Pohjoismainen KreaNord Investors -verkosto ja Luovien alojen verkosto järjestävät työpajan sijoittajille ja luovien alojen yrittäjille 16.10. klo 14-16:00

 • Kööpenhaminassa järjestettävään Creative Business Cupin loppukilpailuun Suomea lähtee edustamaan Finnay Oy:n kehittämä palvelu, joka tarjoaa uniikin tavan lahjojen antamiseen ja vastaanottamiseen.

Uutisarkisto Ilmoita uutinen