Torstai 5.9.2013 14:08

Suomea lähtee edustamaan SOLVER palvelut Oy:n kehittämä tavaramerkki ja palvelu PackageMedia.

Kööpenhaminassa järjestettävään Creative Business Cupin loppukilpailuun Suomea lähtee edustamaan SOLVER palvelut Oy:n kehittämä tavaramerkki ja palvelu PackageMedia. Digitaalisesti painettu pakkaus on saanut täysin uuden merkityksen ja on osa luovia mediaratkaisuja.

PackageMedian luova liiketoimintamalli ja uudet asiakaslähtöiset ratkaisut avaavat uusia markkinoita.

Pakkaus on media, jossa on huomattavasti käyttämätöntä potentiaalia. PackageMedia on palvelubrändi, joka yhdistää digitaalisesti painettavat yksilölliset pakkaukset kasvavaan verkkomarkkinointiin sekä sitouttaa asiakkaat lopputuotteen pariin. PackageMedian konseptin kautta pakkaus on monimediaratkaisu, jossa pakkaus toimii kampanjan päämediana tai osana mediamixiä.

Suomen CBC:n loppukisan tuomaristossa olivat Christina Forsgård, Netprofile Finland Oy, Tanu-Matti Tuominen, Vision+ ja Jukka Häyrynen, Tekes.

Tuomariston mukaan PackageMedia on hieno esimerkki siitä, kuinka perinteinen teollisuus uudistuu luovalla osaamisella ja luovilla ratkaisuilla: tulee laatikosta ulos.

Suomen CBC-kilpailuun lähetettiin 25 idearikasta hakemusta, joista valittiin kolme finalistia 4.9. järjestettyyn loppukilpailuun.

PackageMedian lisäksi kaksi muuta finalistia olivat Kasviteltta ja Value Valley.

- Kasviteltta tuo luonnon kaupunkiin ja vie avun kehitysmaihin.
Philip Rosenberg, Emerald Growth Innovation Oy (www.kasviteltta.fi)

- Value Valley-sovellus on digitaalinen yhteissuunnittelun alusta yrityksille, joiden menestykselle on tärkeää kuluttajia houkuttava design ja tuotekehitys.
Maiju Lehti ja Laura Hyvärinen, CreaCombo Oy, (http://valuevalley.net)

Creative Business Cup on kansainvälinen kilpailu, jossa haetaan ainutlaatuisia bisnesideoita luovilta aloilta. Kööpenhaminassa 18.-20.11.2013 järjestettävässä loppukilpailussa on mukana osallistujia yli 40 maasta.

Creative Business Cupin pääjärjestäjä on CKO – Center for Cultural and Experience Economy.

Suomen kansallisen kisan järjestäjänä on työ- ja elinkeinoministeriön Luovien alojen verkosto.

Anu Perttunen
ohjelmajohtaja
Luovien alojen verkosto
p.044 5345 285
anu.perttunen(at)rauma.fi 

www.luovasuomi.fi/verkosto/luovienalojenverkosto

« takaisin