Tiistai 13.11.2012 15:25

Tervetuloa joulutunnelmaiseen Luovien alojen verkostotapaamiseen 12.12. Helsingin Bottalla klo 11:30 alkaen. Pääosassa ovat syksyllä aloittaneet Rikastamo-pilotin ryhmät, jotka esittelevät tuloksiaan ja ajatuksiaan tehovalmennuksesta monialaisessa verkostossa.

Tapaamisen alussa kuulemme toimitusjohtaja Mikko Kämäräisen puheenvuoron Suunnitteluajattelu & asiakaslähtöinen verkosto, joka on suunnattu erityisesti mikro- ja pk-yrityksille. Mikko nostaa puheenvuorossaan esiin mm. design thinking -keinoja ja myös verkostomaisia vientiesimerkkejä.

Fiiliksestä fyrkkaa on Tekesin uusi ohjelma, jota tulee esittelemään johtava asiantuntija Minna Suutari. Ohjelma haastaa yritykset tarkastelemaan liiketoimintaansa ja arvoketjuaan asiakaslähtöisesti ja etsimään uusia liiketoimintamalleja ja ansaintalogiikoita. Ohjelman yhtenä tavoitteena on tuoda yritysten käyttöön uusia keinoja ja menetelmiä asiakasymmärryksen kehittämiseen.

- ohjelman kautta on loistava tilaisuus nostaa esiin luovan osaamisen merkitystä kilpailutekijänä sekä kasvun ja uudistumisen lähteenä eri toimialoilla.

Näitä puheenvuoroja kannattaa tulla kuuntelemaan!


Ohjelma


Illalla vaihdetaan vapaalle

Iltaohjelma jatkuu Bottalla klo 19:30 alkaen. Mukana kanssamme iltaa viettämässä ovat myös Innovaatioverkoston ja DEMO-verkoston väki.

Tarjolla on hyvää ruokaa, improvisaatioteatteri Stella Polaris, musiikkia ja tanssia. 

Ilmoittautumiset 3.12. mennessä: anu.perttunen@rauma.fi 

« takaisin