Maanantai 16.2.2015 18:46

Hei sinä luovan alan ammattilainen tai kouluttaja – vastaa Break-in the Desk -hankkeen kyselyyn taiteellisista interventioista. Samalla edistät luovan osaamisen hyödyntämistä yhteiskunnan eri sektoreilla Euroopassa.

Break-in the Desk on kolmivuotinen Erasmus+ -ohjelmasta rahoitettu EU-hanke. Hankkeessa kartoitetaan ja kehitetään luovaa osaamista hyödyntäviä opetusmenetelmiä sekä luovan kompetenssin hyödyntämistä perinteisillä aloilla Euroopassa. Suomesta hankkeeseen osallistuu Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun Pienyrityskeskus.

Osana hanketta kartoitetaan luovan alan ammattilaisten ja kouluttajien näkemyksiä taiteellisista interventioista. Taiteellisten interventioiden avulla voidaan esimerkiksi edistää innovaatiotoimintaa, yhdessä tekemistä sekä sisäistä ja ulkoista kommunikaatiota ja viestintää.

Kaikki kyselyn vastaukset ovat tärkeitä, sillä niiden kautta ja avulla voidaan lisätä ymmärrystä luovan potentiaalin mahdollisuuksista yhteiskunnan eri saroilla. Suorat linkit kyselyihin löytyvät alta. Jos haluat mieluummin vastata kyselyyn puhelimitse, ota yhteyttä tutkija ja projektiasiantuntija Mervi Rajahonkaan. Vastaukset kyselyihin tulee jättää 28.2. mennessä.

Linkit kyselyihin: 

Break-In the Desk / Survey / Artists and Creatives.
Break-In the Desk / Survey / Mentors, Coaches and Entrepreneurship Educators.  

Lisätietoa hankkeesta:

www.breakinthedesk.eu

Tutkija ja projektiasiantuntija Mervi Rajahonka
mervi.rajahonka(at)aalto.fi

« takaisin