Keskiviikko 11.2.2015 20:07

Nouseeko Suomi suosta luovan osaamisen avulla? Entä millaista luovaa osaamista tulevaisuudessa tarvitaan? Ja miten Teidän oppilaitoksenne vastaa tähän haasteeseen?

Luova Suomen oppilaitosseminaarissa keskiviikkona 25.2.2015 pohditaan tulevaisuuden osaamistarpeita ja sitä, vastaako nykyinen taide- ja kulttuurialojen opetus näihin tarpeisiin – ja mikäli ei, mitä pitäisi tehdä. 

Keskusteluun johdattavat projektipäällikkö Silja Suntola, Aalto yliopiston kauppakorkeakoulun Pienyrityskeskuksesta, yliopistolehtori Kai Lehikoinen Taideyliopiston Teatterikorkeakoulusta ja taidelähtöisten menetelmien pioneeri Niina Nurminen ArtSense Oy:sta. Lisäksi kulttuuriasiainneuvos Kirsi Kaunisharju OKM:stä ja rakennerahastoasiantuntija Valtteri Karhu Hämeen ELY-keskuksesta kertovat ajankohtaisista rahoitusmahdollisuuksista luovan osaamisen kannustamiseksi.

Varmista paikkasi keskustelussa vielä tänään ilmoittautumalla osoitteessa http://bit.ly/1DgYltX, sillä haluathan, että oppilaitoksenne on kärkijoukoissa edistämässä huippuosaamista!

 

Mitä: Keskustelua tulevaisuuden osaamistarpeista ja siitä, vastaako nykyinen taide- ja kulttuurialojen opetus näihin tarpeisiin – ja mikäli ei, mitä pitäisi tehdä
Missä: Taideyliopiston Sibelius-Akatemian toimipiste, Nervanderinkatu 13 (NK55)
Milloin: Keskiviikkona 25.2.2015 klo 9–12:30

Lisätietoa tilaisuudesta ja ohjelma.

Tilaisuuden materiaalit.

« takaisin