Torstai 4.12.2014 11:56

Oulun Taidehalli avaa taiteilijahaun ”Studiovierailut”
-verkkosisältöprojektiin, jossa esitellään eri taiteen aloja ja taiteilijoita suurelle yleisölle.

Projektissa esitellään eri taiteen lajeja edustavia taiteilijoita, mm. kuvataiteilijoita, sarjakuvantekijöitä, valokuvaajia ja muotoilijoita, työhuoneillaan. Oulun Taidehalli haluaa jakaa tarinoita kulttuurin ja taiteen tekijöistä tuoreella tavalla verkon ja sosiaalisen median mahdollisuuksia hyödyntäen. Studiovierailut on ensimmäinen osa taiteeseen liittyvien verkkosisältöjen julkaisusarjaa.

Sisällöt toteutetaan yhdistämällä videota, valokuvaa ja tekstiä. Oulun Taidehalli rakentaa vuonna 2015 taiteen ympärille vuorovaikutteisen yhteisön, jossa taiteen tekijät, yleisö sekä yhteistyökumppanit kohtaavat. Oulun Taidehallin yhteisö tarjoaa uusia kanavia taiteilijoiden toimeentulon ja näkyvyyden vahvistamiseen ja suurten yleisöjen tavoittamiseen.

Projekti on osa laajempaa Oulun Taidehallin rakennushanketta, jossa Ouluun Myllytullin kaupunginosaan avataan vuoden 2016 alussa uusi taidehalli. Taidehallissa esitellään laajasti suomalaista ja kansainvälistä visuaalista ja esittävää taidetta. Projektista vastaa Lasaretinväylän kulttuuriyhdistys ry  ja projektia on rahoittanut Oulun Kaupunki.

Lisätietoja projektista:

Lisätietoja arkisin klo 8-16 Elina Ranta 044-5545819 elina.ranta(at)ouluarthall.fi www.ouluarthall.fi

« takaisin