Keskiviikko 29.10.2014 16:08

Uunituore julkaisu Fokusoinnilla kasvua ja kannattavuutta - sparraajan opas yrittäjälle tarjoaa käytännönläheisiä vinkkejä kasvaville mikro- ja pienyrityksille. Julkaisu on osa Luova Suomi julkaisusarjaa ja sen on laatinut Diges ry.

Liiketoiminnassa on kyettävä jatkuvasti kehittymään ja kasvamaan. Mutta mitä kasvu oikein tarkoittaa? Kasvu voi tarkoittaa monia asioita yrityksestä riippuen, mutta yhteistä siinä on fokusointivaihe, oikean kasvualustan tunnistaminen. Tähän vaiheeseen kuuluu esimerkiksi asiakkaiden ja heidän tarpeidensa ja toiveidensa sekä markkina- ja kilpailutilanteen perinpohjainen ymmärtäminen. Sitä kautta löydetään tuotteet ja palvelut, joiden avulla kasvu on mahdollista.

Fokusoinnilla kasvua ja kannattavuutta – sparraajan opas yrittäjälle keskittyy nimenomaan liiketoiminnan fokusointiin. Käytännönläheisten kysymysten ja tehtävien avulla etenevä opas johdattelee suunnittelemaan yrityksen kasvua ja siihen vaadittavia toimenpiteitä – samalla luodaan kasvua tukeva strategia. Opas soveltuu myös yrityskehittäjille neuvontatyön tueksi.

Oppaan sisältö perustuu Diges ry:n yli kymmenen vuoden kokemukseen yritysten sparrauksesta sekä kokeneen liikkeenjohdon konsultin Niku Oravaisen pitkään kokemukseen strategisesta kehittämisestä. Oppaan päärahoittajana on Yksityisyrittäjäin säätiö ja sen on kustantanut Luova Suomi.

Lataa julkaisu ilmaiseksi täältä.

Painettuja julkaisuja voi tiedustella petteri.huvio(at)diges.info tai luovasuomi(at)aalto.fi.

« takaisin