Torstai 23.10.2014 18:24

26.–30.1.2015 järjestetään ensimmäistä kertaa täysin uudenlainen Artkick-tapahtuma yrityksille ja yhteisöille. Se tuo kulttuurin toimistoihin, auloihin tai esimerkiksi henkilöstöravintoloihin yhden tapahtumaviikon aikana.

Tammikuussa järjestettävä Artkick-tapahtuma tähtää henkilöstön työhyvinvoinnin ja viihtymisen edistämiseen. Artkick on Pink Emincencen kehittämä työkalu tyhy-toimintaan, henkilöstön kehittämiseen ja osallistamiseen, tai myös ulkoiseen sidosryhmätyöhön.

"Artkick syntyi uskostamme siihen, että kulttuurilla ja kulttuurin tekijöillä on työpaikoillekin monipuolista annettavaa. Haluamme törmäyttää luovien tekijöiden osaamista eri muodoissaan myös työyhteisöjen arkeen. Osallistumiskynnys on Artkickissä matalalla, jotta asiat eivät kaadu siihen", kertoo konseptin kehittäneen Pink Eminence Oy:n toimitusjohtaja Outi Raatikainen.

Artkick on organisaatiolle helppo tapa tutustua ja hyödyntää kulttuurista sisältöä: ohjelma on mietitty ja tuodaan yritykseen avaimet käteen -periaatteella. Ohjelmassa on musiikkia, tarinateatteria, sirkusta sekä kuva- ja soveltavaa taidetta. Niiden avulla voidaan esimerkiksi kehittää yhteishenkeä ja ilmapiiriä, saada esiintymisvalmennusta tai vain tuoda virkistystä keskelle työarkea.

Ensimmäisessä vaiheessa Artkick jalkautuu pääkaupunkiseudulle, myöhemmin myös muualle Suomeen.

LISÄTIETOJA
Paula Rahtu, Pink Eminence Oy
Puh. 050 364 9715, paula (at) pinkeminence.fi

www.artkick.fi

« takaisin