Maanantai 2.6.2014 15:26

New Cut! Recipes -blogi vetää yhteen vuonna 2012 käynnistetyn New Cut! -vientihankkeen toimintaa ja tuotoksia.

Luovien alojen vientiorganisaatioiden yhteistyönä toteutettu New Cut! -hanke on yhdistänyt suomalaiset elokuvan, TV:n, muodin, muotoilun ja musiikin tekijät kehittämään toimintaansa sekä nostamaan yhdessä esiin suomalaista luovaa teollisuutta New Yorkissa.

Juuri avattu New Cut! Recipes -blogi julkaisee aiheeseen liittyviä keskusteluja keittiöpatojen ääreltä ja muita projektin antimia seuraavan kolmen viikon ajan. Kokkeina sopassa, eli kontribuutionsa blogiin antavat muun muassa elokuvaohjaaja Dome Karukoski, musiikkituottaja Jukka Immonen, Pre Helsingin Miia Koski, yrittäjä Saku Tuominen, Slushin Miki Kuusi ja Rovion Nick Dorra.

New Cut! ohjelmaa koordinoi Favex, Design Forum Finland ja Music Finland.

New Cut! Recipes löytyy osoitteesta:
newcutrecipes.tumblr.com

Lisätietoja:
Atte Laurila
Projektipäällikkö
044 222 4444
atte.laurila(at)gmail.com

____________________________________________________________________

Favex (Finnish Film & Audiovisual Export) on elokuva- ja TV-alan järjestö, jonka tehtävänä on viedä suomalaista audiovisuaalista teollisuutta kansainvälisille markkinoille. Favex markkinoi suomalaista osaamista alan kansainvälisissä tapahtumissa, tilastoi viennin ja kansainvälisten investointien kehitystä sekä toimii luovan teollisuuden toimintaedellytysten kehittäjänä. Lisätietoa Favexista ja toimialasta:
www.favex.fi

Music Finland edistää suomalaisen musiikin menestystä ja tuntemusta kotimaassa ja kansainvälisesti. Music Finland järjestää ja tarjoaa useita erilaisia palveluja, markkinointiohjelmia, tapahtumia, mahdollisuuksia verkostoitumiseen, koulutusta, konsultointia, tukea, tutkimuksia, tietoa ja rahoitusohjelmia. Toiminnan tarkoituksena on suomalaisen musiikin ja alan yhtiöiden menestymisen edistäminen sekä suomalaisen musiikin vientitulojen kasvattaminen. Music Finland syntyi Music Export Finlandin ja Suomalaisen musiikin tiedotuskeskuksen (Fimic) yhdistyessä.
Lisätietoa Music Finlandista:
www.musicfinland.fi

Design Forum Finland
on suomalaisen muotoilun promootio-organisaatio.
Sitä ylläpitää Suomen Taideteollisuusyhdistys – Konstflitföreningen i Finland ry, vuonna 1875 perustettu yhdistys, joka on alallaan toiseksi vanhin maailmassa. Design Forum Finlandin tavoitteena on vahvistaa muotoilutoimialaa ja edistää yritystoimintaa sekä kilpailukykyä kehittämällä muotoilun laaja-alaista käyttöä elinkeinoelämässä ja yhteiskunnassa. Lisätietoa Design Forum Finlandista:
www.designforum.fi
« takaisin