Tiistai 8.4.2014 14:49

Pirkanmaan ELY-keskus on avannut haun muotoiluosaamisen kehittämiseen pk-yrityksissä Pirkanmaalla.

Pirkanmaan ELY-keskus hakee ajalla 4.-29.4.2014 hanke-esityksiä pk-yritysten muotoiluosaamiseen kehittämiseen. Hanke voi kestää korkeintaan huhtikuun loppuun 2015 ja hanke edellyttää toimijan omarahoitusosuutta vähintään 30 %.

Hankkeen tavoitteena on vahvistaa pirkanmaalaisten pk‐yritysten muotoiluosaamista, parantaa niiden kilpailukykyä ja tukea yritysten uudistuskykyä neuvonnan ja aktivoinnin keinoin sekä verkostoitumista edistämällä. Muotoiluasiamiestoiminnan tehtävänä on tukea yritystoiminnan uudistumista, tuottavuutta ja markkinoilla pysymistä vahvistamalla yritysten valmiuksia palvelujensa ja tuotteidensa monipuoliseen kehittämiseen. Yritysten muotoilutarpeet voivat olla monentyyppisiä: tarpeet tuotteiden fyysiseen muotoiluun, palvelumuotoiluun, tuotteiden käytettävyyteen sekä käyttäjälähtöisyyteen.

Toiminnan tuloksena pk‐yrityskenttä tunnistaa muotoilun tarjoamat mahdollisuudet oman
tuotteen/palvelun kilpailukyvyn vahvistamiselle sekä tunnistaa ja osaa hyödyntää muotoiluosaajien tarjontaa. Hankkeen toimialue on Pirkanmaa. Hankkeessa myös kartoitetaan ja kuvataan muotoiluosaamisen verkostokumppanit alueen pk‐yritysten ja sidosryhmien käyttöön. Hanke ei sisällä yrityksille maksullisia palveluita.

Lisätietoja antavat yhteyshenkilöt:

Yritysasiantuntija Pirjo Isometsä (ajalla 4.-11.4.2014)
Yritysasiantuntija Riitta Rakkola (ajalla 28.-29.4.2014)
Sähköposti: etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi

Hakuohje kokonaisuudessaan on luettavissa tästä.

« takaisin