Tiistai 25.3.2014 16:11

Tempauksella testataan yhteisöllisen työtilan ja työtavan toimintamallia Seinäjoen kaupunkiseudulla ja tuodaan esiin yhteisöllistä työtapaa.

 

"Hub Demon sydämessä on yhteisöllinen työtila, johon etsitään pariakymmentä yrittäjää tai yrittäjäksi tähtäävää toimialasta riippumatta. Joka päivä on myös avoin tilaisuus, johon voivat osallistua myös kaikki yhteisöllisestä yritystoiminnasta kiinnostuneet", projektipäällikkö Päivi Alaniska Frami Oy:stä kertoo. Vaihtoehtoiset työympäristöt, kolmannet paikat, hub ja coworking ovat työnteon kulttuurin ja työympäristöjen muutoksen nostattamia käsitteitä. Suomessa yhteisöllisellä toimintamallilla pelaavia yhteisöjä on jo toistakymmentä: esimerkiksi Hub Helsinki, Crazy Town Jyväskylä, MikkeliES, Hubik Keuruu. "Nyt on aika löytää Seinäjoen kaupunkiseudulle sopiva yritystoiminnan kehittämisen yhteisöllinen toimintamalli", Alaniska toteaa. Yhteisöllinen työtila on Alaniskan mukaan hyvä vaihtoehto jokaiselle, joka kaipaa työyhteisöä ja työkavereita tai haluaa jakaa asioita ja oppia toisilta. "Yhteisöstä saa lisäarvoa omaan työhön ja jaksamista työpäivään".  

Yhteisöllisen työtilan testaaminen on osa Yhdistämö-hanketta. Se on tarkoitettu Seinäjoen kaupunkiseudulla yrittäjyyttä suunnitteleville ihmisille sekä alkavissa ja jo toimivissa yrityksissä työskenteleville henkilöille yrityksen toimialasta ja koosta riippumatta. Erityisesti Yhdistämön toimintaan kosiskellaan yksinyrittäjiä sekä mikro- ja pk-yrityksiä. Yhdistämö-hanketta hallinnoi Frami Oy ja Yhdistämö saa rahoitusta Manner-Suomen ESR-ohjelmasta.

Lisätietoja: Päivi Alaniska, p. 040 505 3284, paivi.alaniska(at)frami.fi

Yhdistämö Facebookissa >

« takaisin