Maanantai 7.10.2013 12:50

Arvokas työelämä –prosessi on viimeisen vuoden ajan luotsannut aktiivista työelämäkehittämistä elinkeinoelämän, julkisen sektorin, kehittäjien ja päättäjien sekä luovan talouden toimijoiden välillä. Prosessi huipentuu 10.10 järjestettävään kutsuvierasseminaariin, jonka aamupäivän ohjelmaa voi seurata suorana videolähetyksenä sekä Twitterissä.

OKM:n, TEM:n, Tekesin sekä muiden keskeisten työelämäkehittäjien kanssa yhdessä toteutettu prosessi on ammentanut taiteen, kulttuurin, liikunnan, luonnon ja mielenkehittämisen (mindfulness) moninaisesta osaamisesta työelämämän kehittämiseksi ja parantamiseksi. Työelämäosaajina prosessin valmistelussa, visualisoinnissa sekä seminaari- ja työpajapuhujina ovat toimineet noin sata ammattilaista teatterin, musiikin, kuvataiteen, sanataiteen, tanssin, elokuvan, muotoilun, joogan, coachingin, liikunnan ja sirkuksen aloilta. Osallistujia viiteen seminaariin on ollut satoja ja prosessi on tarjonnut verkoston yhdessäoppimiseen ja työelämäkehittämiseen.

Seminaarin aamupäivän ohjelma tarjoaa mielenkiintoisia puheenvuoroja mm. tulevaisuudentkija Ilkka Halavalta, Lahti School of Innovationin professori Vesa Harmaakorvelta, sekä Koneen toimitusjohtaja Matti Alahuhdalta. Puheenvuoroja voi seurata suorana videolähetyksenä (klo 9.30-12.15) allaolevasta linkistä:

http://areena.yle.fi/tv/2051460

Lisäksi Luova Suomi raportoi aamupäivän puheenvuoroista Twitterissä.

Arvokas työelämä -prosessin aikaisempiin tapahtumiin ja materiaaleihin voi tutustua tästä

« takaisin