Keskiviikko 25.9.2013 15:54

Taideyliopisto tarjoaa mahdollisuuden erikoistua yleisötyöhön tai taiteilija-kehittäjäksi organisaatioon.

Erikoistumisohjelmat on tarkoitettu niille, jotka ovat kiinnostuneita syventämään erityisosaamistaan soveltavassa taiteessa ja yleisötyössä. Ohjelmissa paneudutaan siihen, miten taiteellista osaamista voi hyödyntää organisaatioiden kehittämis- ja innovaatioprosesseissa, tai opitaan miten suunnitellaan, toteutetaan ja johdetaan yleisötyön projekteja suunnitelmallisemmin.

Taiteilija-kehittäjäksi organisaatioon – taiteelliset interventiot työelämään (30 op.)

Vahvistaa osallistujan taitoja toteuttaa omasta taiteellisesta, taiteellis-pedagogisesta tai taiteellis-tutkimuksellisesta osaamisesta kehittämispalveluja asiakas- ja tarvelähtöisesti.

Lisätietoja: pekka.korhonen(at)teak.fi, p. 050 439 0521.

Yleisötyön ytimessä – yleisöyhteistyön keinot ja johtaminen (30 op.)

Kehittää osallistujan ammatillista pätevyyttä johtaa, suunnitella ja toteuttaa yleisötyöprojekteja sekä arvioida yleisötyön vaikuttavuutta.

Lisätietoja: mia.seppala(at)siba.fi, p. 040 710 4366.

Hakuaika koulutuksiin päättyy 29.11.2013. Koulutukset käynnistyvät helmikuussa 2014. Taideyliopiston erikoistumisohjelmat ovat täydennyskoulutusta korkea-asteen tutkinnon jo suorittaneille. Suuri osa opiskelusta tapahtuu työssä oppimalla. Työssä tapahtuva oppiminen nivoutuu organisaation tarpeista määritellyn ja osallistujan osaamista edistävän projektin ympärille. Projektin tuloksena niin opiskelijan kuin koko työyhteisön osaaminen kehittyy. Valtakunnallisina ohjelmina toteutettavat koulutukset tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet keskustella ja verkottua alan toimijoiden välillä kansallisesti ja kansainvälisesti. Koulutukset ovat maksullisia.

Erikoistumisohjelmat toteutetaan opetus- ja kulttuuriministeriön osarahoituksella.

Lisätietoja:

Erikostumisohjelmien esite.

www.uniarts.fi/fi/palvelut 

Taideyliopisto, Teatterikorkeakoulu: 
Erikoissuunnittelija Pekka Korhonen 
pekka.korhonen(at)teak.fi
p. 050 439 0521 

Taideyliopisto, Sibelius-Akatemian täydennyskoulutus:
Projektipäällikkö Mia Seppälä
mia.seppala(at)siba.fi
p. 040 710 4366

« takaisin