Perjantai 14.11.2014 16:03

Creative Business Cup on kansainvälinen kilpailu, jossa haetaan ainutlaatuisia bisnesideoita luovilta aloilta. Kisa järjestetään Kööpenhaminassa 17.-19.11.2014.

Creative Business Cupin loppukilpailussa Suomea edustaa Finnay Oy:n kehittämä palvelu, joka tarjoaa uniikin tavan lahjojen antamiseen ja vastaanottamiseen.

CBC-kisassa parhaimmasta luovan alan bisnesideasta ottaa mittaa edustajia 50 maasta. Finnayn toimitusjohtaja Riikka Lindström on mukana kovassa joukossa, mutta Finnayn loistavalla mobiililahjapalvelulla on kaikki menestyksen eväät.

 

Finnay on uudenlainen mobiili lahjapalvelu, jonka avulla kuluttajat voivat ostaa, antaa ja saada lahjoja ainutlaatuisella tavalla. Finnayn verkkokauppa tarjoaa uudenlaisen ja seikkailullisen tavan muistaa lahjan saajaa. Finnayn verkkokaupan valikoimassa on laadukkaita ja ylellisiä tuote- ja elämyslahjoja Suomesta ja maailmalta. Kaupasta voi ostaa myös kekseliäästi yhdisteltyjä tuotteita.

 

Finnay Wayfinder - mobiilisti toimiva lahjapalvelu yhdistää nykyteknologian ja perinteisen kivijalkakaupan parhaat puolet.

Finnay Wayfinder -applikaatio on lanseerauksensa jälkeen kiinnittänyt kansainvälisten korkean profiilin sijoittajien huomion.

« takaisin